Hvalpe

Hvalpe

 

I Europa er der to kenneler, hvor fra det er muligt et erhverve sig en indian dog. Den ene er placeret i Holland og den anden i Tyskland. På siden herunder kan du se hvalpe fra de to opdrætterer.

Interesseret i en hvalp?

 

For at blive skrevet op til en indian dog hvalp, skriv en mail på engelsk til:

am.indiandog@outlook.com

 

Spørgsmål besvares på dansk på:

info@indiandog.dk

TÆVEN HOWIE VIL I FREMTIDEN INDGÅ I DEN KOMMENDE AVL

 

Rose i Tyskland har i december 2016 fået 7 hvalpe. Faderen til hvalpene er Igles Everglades, der er den særlige nordlige type indian dog. Fra dette kuld vil tæven Howie som ses på fotoet indgå i det fremtidige avlsarbejde. Howie bor i dag hos Old Hark Kennels i Holland.

INOLA BLEV DEN TREDJE INDIAN DOG I DANMARK

 

Hvalpen, Inola, kom til verden på dramatisk vis, søndag den 13.11.2016 ved kejsersnit. Inola havde ingen søskende, tilgengæld vejede hun 480 g. Normalt vejer en nyfødt indian dog hvalp mellem 250 og 300 gram. Inola er datter af Indy (Song Dog Kennels) og Coy (Old Hawk Kennels) og er fra Old Hawk Kennels i Holland.

LUCA BLEV DEN FØRSTE INDIAN DOG I FINLAND

 

Hanhund Luca fra Wairpaint Kennels i Tyskland er den første indian dog i Finland. Han er født i oktober 2016

og hans forældre er Ester (tæve) og Coy 2. Luca ses på fotoet til venstre med sin ene søster.

Info til kommende hvalpeejere

 

Der er på verdensplan kun få hundrede indian dogs. Derfor har American Dog Federatione indført en politik, der sikrer at ny indian dog ejere underskriver en kontrakt, hvis formål er at sikrer uønsket avl. Kontrakten er med til at sikrer at den oprindelige indian dogs DNA bevares, da kommende opdrættere er forpligtiget til at søge om tilladelse til opdræt. Herved kan American Dog Federatione være behjælpelig med at finde den rigtige hanhund til tæven og alle hvalpe sælges derfor med stamtavle fra ADF. Prisen for en hvalp er mellem 750 og 950 Euro.

 

Tæven bør første gang hun får hvalpe være mindst 2 år og ikke ældre end 6 år. Hun skal være registreret og have en stamtavle fra ADF og have en dna-profil. Tæven skal have et race typisk udseende og en god race typisk karakter. Ejeren af tæven skal være registreret i instituttet American Indian Dog Foundation.

 

Hvalpene skal være mindst 8 uger gamle før de forlader deres mor. Skal hvalpene indføres til en ejer udenfor Tyskland eller Holland skal hvalpen være 15 uger gammel, pga. reglerne for rabies vaccinationer.

 

OLD HAWK KENNELS

v. Billy Jean van Dijk

Holland

www.oldhawkkennels.wordpress.com

WARPAINT KENNELS

v. Jutta Hänsel

Tyskland

www.warpaintkennels.wordpress.com

De anerkendte opdrættere i Europa